El Cicle de Música Artpegi aplega quatre propostes d’alta qualitat artística

Música i patrimoni tornaran a unir-se a l’Artpegi. Enguany els espais escollits han estat la sala d’Enric Granados de la Biblioteca, el pati del Museu d’Art de Cerdanyola i el jardí de Ca n’Ortadó.

El Cicle de Música Artpegi tornarà a donar sortida a nous valors de la música i també a propostes de renom. El pianista Alberto Menjón serà el primer en actuar i ho farà oferint un Recital de Piano el divendres 22 de juny (21h) a la Sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central. El dissabte 30 de juny serà el torn de De La Carmela, que actuarà a les 22h al pati del Museu d’Art de Cerdanyola. Kepa Junkera i Josep Maria Ribelles oferiran un concert del seu darrer disc Enllà, el diumenge 1 de juliol a les 21h al jardí de Ca n’Ortadó. El cicle acabarà el dijous 5 de juliol (21:30h) amb el concert Calma del guitarrista Jesús Guerero, també al jardí de Ca n’Ortadó.

Recital de piano d’Alberto Menjón

Alberto Menjón (Saragossa, 1993) visitarà Cerdanyola del Vallès el divendres 22 de juny per oferir un Recital de Piano a la Sala d’Enric Granados, a partir de les 21h. Serà una oportunitat de gaudir de la música d’un dels pianistes actuals amb més projecció internacional. Menjón firma una brillant carrera acadèmica cursant la seva formació en prestigiosos conservatoris i col·legis internacionals com ara l’Hochschule für Musik ‘Carl Maria von Weber’ a Dresden. Paral·lelament a la seva formació ha estat premiat en diversos concursos internacionals i ha participat en nombrosos recitals.

El concert és una col·laboració del Trinity College London amb el Concurs Internacional de Música Maria Canals. El concert d’Alberto Menjón és part del premi per ser el concursat espanyol millor classificat a l’edició d’enguany del prestigiós concurs.

De La Carmela

El dissabte 30 de juny, a les 22h, serà el torn de De La Carmela, que actuarà al jardí del Museu d’Art de Cerdanyola. La melismàtica veu de Queralt Lahoz i el toc inconfusible de Daniel Felices acturan una vegada més unint estils com la cumbia, la salsa, la rumba i el folk. A més, en aquesta ocasió es presenten en format quartet afegint el pes de Carlos Felices al contrabaix i el bategar de Sergio Martín a la percussió.

Enllà de Kepa Junkera i Josep M. Ribelles

Enllà és el nou treball del cerdanyolenc Josep Maria Ribelles, un dels arpistes folk amb més projecció a nivell nacional i internacional, en una producció del compositor i mestre de la trikitixa, Kepa Junkera. El resultat d’aquesta unió és un disc amb la força de les percussions, l’encanteri hipnòtic de les arpes i el tractament modern de la rítmica i el so. En el concert, Ribelles i Junkera estaran acompanyats de la percussió d’Arnau Obiols i les veus de Patri García i Xavier Rota. El concert Enllà es farà el diumenge 1 de juliol a les 21h al jardí de Ca n’Ortadó.

Calma amb Jesús Guerrero

El darrer dels concerts d’Artpegi serà el dijous 5 de juliol a les 21:30h al jardí de Ca n’Ortadó i l’oferirà el guitarrista Jesús Guerrero, acompanyat de Nene Maya (baix elèctric), Paco De Mode (percussió) i Alba Carmona (veu). Guerrero és un virtuós de la guitarra i està considerat una de les grans revelacions de la música espanyola actual amb col·laboracions amb artistes com Miguel Poveda o Niña Pastori. A Cerdanyola oferirà un concert del seu darrer disc Calma, un treball ple de personalitat i amb influències que van des del jazz fins a la música brasilera.


Programa Artpegi 2018

Comparteix: