El Cerdanyola CH presenta Maca Ramos com a jugadora verd-i-blanca

El Cerdanyola CH ha presentat Macarena Ramos com a nova incorporació del primer equip femení que disputa l’Ok Lliga, màxima categoria de l’hoquei patins estatal.

maca ramos 2La jugadora xilena arriba procedent del SL Benfica (Portugal) és una habitual en la Selecció Nacional Xilena, on va debutar l’any 2011.

“Vull agrair al club que em doni l’oportunitat de jugar en una lliga més competitiva”, va dir Maca Ramos durant la seva presentació. En els seus anys a Portugal, la xilena ha demostrat ser una jugadora competitiva i lluitadora, guanyant la lliga portuguesa durant tres anys consecutius i disputant la¡es competicions europees. “Sóc molt autoexigent i no m’agrada perdre ni als entrenaments”, destaca Ramos.

Sobre els seus objectius amb la samarreta verd-i-blanca, Maca Ramos assegura que aspira a tot: “Vull aportar al club tot el que pugui i espero que guanyem la Copa de la Reina i que acabem la lliga entre les quatre primeres per anar a la Copa d’Europa”.

Quant al seu perfil com a jugadora, l’entrenador del primer equip, Carles Marín, destaca la seva versatilital i el seu esperit competitiu: “És una jugadora guanyadora que pot jugar en diferents posicions i que sap llegir els tempos dels partits. Esperem que ens doni un plus de qualitat i poder seguir lluitant més amunt aquest any”.

Representant a la Junta del Cerdanyola CH, el vicepresident Paco Martín va donar la benvinguda a la nova incorporació de l’equip d’Ok Lliga: “Estem més que encantats de poder comptar amb Macarena Ramos. El nostre objectiu és que estigui contenta en un equip que ens genera molta il·lusió i moltes expectatives”.

Comparteix: