Connecta’t a l’Estiu!

La Biblioteca Central de Cerdanyola ha programat un seguit d’activitats de contingut literari adreçades als joves durant aquest estiu

La primera d’elles consisteix en un taller d’escriptura creativa per a joves: Storylab. Es tracta de la segona edició, ja que es va realitzar amb èxit l’any passat. El taller s’adreça a joves entre 12 i 16 anys i serà el dimarts 4, dijous 6, dimarts 11 i dijous 13 de juliol de 10 a 12 del matí. El coordinador és l’escriptor Daniel Sánchez Pardos.

La segona proposta és un Taller de rap, a càrrec del raper Pol Bassols. El taller ens ajudarà a utilitzar la rima i a estructurar versos sobre una base musical. Es treballarà la part tècnica, vocal i interpretativa, així com el contingut de les lletres. S’adreça a joves entre 12 i 16 anys i serà el dimarts 10 de juliol a les 18 h.

La proposta de tallers es completa amb un Bibliolab anomenat “Improvisacions mòbils”. Amb la base d’un text que t’agradi, aprendrem a transformar aquest escrit en llenguatge cinematogràfic, fins a obtenir un curt. Els participants han de portar el seu propi dispositiu, ja sigui mòbil o tablet. Serà el dimarts 17 i el dijous 19 de juliol a les 18 h. S’adreça a joves entre 12 i 18 anys.  L’activitat anirà a càrrec de l’empresa Drac Màgic.

La Biblioteca completa aquestes activitats amb una exposició de novel·la juvenil “La novel·la més jove”. Aquesta mostra, que  es podrà visitar fins al 31 d’agost, permet un joc gràcies al mòbil o la tablet dels visitants.

Finalment, es farà una mostra bibliogràfica anomenada “Underground: la imaginació emancipada”, que es podrà visitar fins el dia 21 de juliol, ens parlarà dels orígens i desenvolupament de la contracultura: expressions artístiques contemporànies.

En aquesta mateixa línia de treballar la literatura i les tecnologies en clau jove, s’engloba la 5a convocatòria del concurs de Booktrailers, que s’adreça a públic entre 14 i 18 anys. Està organitzat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, la UOC i el portal lletrA? http://booktrailers.cat/ #booktrailers

Més informació i inscripcions a l’espai web: www.bibiotecacerdanyola.cat o per telèfon 935 807 602.

Comparteix: