Comencen els Casals d’Estiu i l’Estiu Jove superant el número d’inscripcions dels anys anteriors

Aquesta setmana s’han posat en marxa els Casals d’Estiu Municipals, que com l’any passat es duen a terme a les escoles Xarau i Collserola.

casalsestiu2018Fins el 27 de juliol, 425 infants participaran als Casals d’Estiu Municipals de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. En total seran cinc torns setmanals (de dilluns a divendres) de 8:30h a 16:30h.

Un any més es tornen a destinar recursos i un gran esforç perquè el casal d’estiu sigui una activitat plenament inclusiva. L’èxit i la bona acollida en la darrera edició, per part de les famílies amb infants amb necessitat educatives especials, fa que enguany s’incrementi aquesta dotació.

L’oferta dels Casals d’Estiu Municipals, els de lleure adaptat i els ordinaris, està adequada a l’edat dels infants amb un ritme d’activitats coherent a les seves característiques. Els infants i la seva creativitat tornaran a ser els protagonistes durant els Casals amb activitats especialitzades com Jocs Coopertius i multisport, Espai natural, Experimentació i ciència, Expressió i Sentits per als més petits (P3 a 1r) i unes altres com Dinàmica esportiva, Natura i medi ambient, Laboratori i ciència, Espai de creació, per als més grans (de 2n a 6è). A més, cada grup gaudirà de forma setmanal d’un dia de piscina al Bosc Tancat i d’una excursió.

L’Estiu Jove

Els adolescents entre 12 i 16 anys, també tindran el seu espai aquest estiu al Casal de Joves. Sortida de dos dies a una casa de colònies, al Mar aventura de Calella, a la platja, a la piscina,…són les activitats escollides pels 40 adolescents inscrits a l’Estiu Jove que es durà a terme entre el 2 i el 27 de juliol.

D’altra banda també ha començat el Casal de Lleure adaptat +12, per a adolescents i joves amb necessitats educatives especials.

Comparteix: