El PDCat presenta dues mocions al ple de juny

El Partit Demòcrata de Catalunya ha presentat dues mocions al ple de juny que se celebrarà aquest dijous. La primera és relativa al teixit associatiu i la segona al museu.

2018-06-25 06.28.41La primera de les mocions presentada té l’objectiu de donar suport al teixit associatiu de Cerdanyola impulsant la creació d’un centre de recursos materials i humans de suport a les entitats locals, així com l’assessorament legal i comptable i també valorar la creació de la figura del Gestor Administratiu com a suport a les entitats amb funció de recolzar i atendre les gestions i tràmits de les entitats amb les administracions.
La segona moció presentada demana a l’Ajuntament que valori l’adquisició de la finca que està en venda al costat del Museu d’Art de Cerdanyola per tal de poder ampliar el museu.
Comparteix: