Presentació del documental “Viure i aprendre”, realitzat per alumnes del Jaume Mimó

cartell filmcartell filmCapturaEl proper dimarts 26 de juny a les 18.30 hores, s’estrenarà el documental Viure i aprendre a l’Ateneu de Cerdanyola.

El migmetratge ha estat realitzat per alumnes de l’Institut Jaume Mimó en col·laboració amb la residència municipal i vol posar en valor la memòria històrica de la gent gran de Cerdanyola. La projecció comptarà amb la presència dels protagonistes del film.

La pel·lícula té com a objectiu desestigmatitzar les residències i donar valor al coneixement i les experiències de la gent gran. A més, ha resultat un exercici de convivència de dues generacions aparentment molt allunyades però que han creat un vincle molt especial.
El documental ha estat realitzat per l’alumnat de 4t d’ESO dins un projecte interdisciplinari que es va iniciar com un acompanyament a la gent gran i que ha acabat esdevenint un treball de documentació en forma de pel·lícula que ha comptat amb l’assessorament de cineastes, guionistes i periodistes professionals. El finançament s’ha obtingut a través d’una campanya de micromecenatge.
Podeu trobar més informació a www.goteo.cc/viureiaprendre
L’acte és obert a tot el poble. Us convidem a assistir-hi i a fer-vos-en ressò.
Atentament,
Alumnat de 4t d’ESO de l’INS Jaume Mimó
Comparteix: