Reunió de treball del govern local amb l’Associació de l’Esport de Cerdanyola del Vallès

L’alcalde, Carles Escolà, i la regidora d’Esports, Laura Benseny, han repassat amb els representants de la delegació diversos temes vinculats al món de l’esport a la ciutat.

reunion_alcalde_con_deportes-8_copiaUna àmplia delegació de l’Associació de l’Esport de Cerdanyola, encapçalada pel seu president Octavi Moreno i el secretari Santi Cayuela, així com pels presidents i les presidentes de les entitats esportives que en formen part, s’han reunit amb l’alcalde i la regidora d’Esports per repassar diversos temes que afecten al món de l’esport a la ciutat.

Les persones reunides han parlat del funcionament actual de la regidoria d’Esports i què es pot fer per a millorar-lo i poder atendre millor les necessitats de les entitats esportives de la ciutat. El govern ha informat de les actuacions que es duen a terme per a millorar i adequar diverses instal·lacions esportives, com ara la Boina del CEM Can Xarau, i les previstes, com la construcció d’una segona boina per cobrir una nova pista del CEM Can Xarau i les obres de manteniment i millora del PEM Guiera.  L’alcalde i la regidora han presentat projectes en marxa de la regidoria d’esports, amb la participació de les entitats, com la proposta Educació 360, i la preparació d’un reglament d’instal·lacions esportives, que el proper setembre es debatrà i treballarà a les comissions mixtes creades a l’efecte.

També s’ha parlat de la Zona Esportiva del Riu Sec. Els representants del govern local han anunciat que actualment es treballa per desencallar aquest tema.

La cordialitat ha marcat la reunió de treball. Les parts s’han emplaçat a seguir parlant dels temes analitzats i d’altres que puguin sorgir. La propera cita serà el 26 de juny, dia de celebració del Consell Municipal d’Esports.

Comparteix: