La Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès en standby per repensar la seva activitat

Aquest 2018 el grup promotor de la UPcdv ha fet una aturada voluntària després de l’última activitat el passat 30 de novembre de 2017, un Taller de Cartellisme.

Imatge: UPCdV (Facebook)

Imatge: UPCdV (Facebook)

La situació política del nostre país ha tingut molt a veure en la presa d’ aquesta decisió ( encara que no hagi estat l’únic motiu ) ja que els esdeveniments viscuts des de la tardor fins ara han fet necessàries respostes immediates fent créixer un activisme al voltant de la defensa dels nostres drets i llibertats que pren l’espai central.

El juliol passat es complien dos anys d’activitat de la Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès, un bon moment per fer una primera avaluació de la feina feta. Davant la poca assistència a l’acte programat, el grup promotor va haver de reservar per altre moment aquesta fita l’objectiu de la qual era revisar i avaluar aquests dos anys d’activitat.

La tardor, amb la programació del Taller de Cartellisme, dins del Cicle de Comunicació, va coincidir amb les respostes ciutadanes per l’1-O i les conseqüències que se’n van derivar, de manera que es va veure molt afectada la programació de noves activitats.

Aquest 2018 la tasca de l’equip promotor ha estat dirigida a considerar altres experiències similars del nostre voltant i seguir atentes a la situació del país que encara passa per uns moments de gravetat indiscutible i d’incertesa perllongada. Aquestes dues qüestions ocupen la reflexió central a la UPcdv que treballa sobre quines podrien ser les noves línies d’acció a seguir.

En aquests moments la UPcdv vol obrir les seves expectatives i repensar com interactuar amb les persones interessades en les seves activitats, en aquest espai que sempre hem defensat com un espai per aprendre, analitzar i actuar davant problemàtiques que ens afecten de forma col·lectiva i personal.

Comparteix: