El Lyngby BK rep el Trofeu ‘Memorial Marc Badia’

Després d’un cap de setmana intens a Fontetes i Bòbila-Pinetons, amb la disputa de la vuitena edició de la Cerdanyola Cup ‘Memorial Marc Badia’, va arribar el moment de l’entrega de trofeus als campions: el Llevant, campió aleví, i el València CF, campió infantil.

LyngbyA més, es va entregar el Reconeixement ‘Memorial Marc Badia’ a l’equip danès Lyngby BK pels seus valors i el seu comportament tant dintre com fora del terreny de joc. Van rebre el guardó de mans de la família del Marc.

El Cerdanyola Futbol Club va perdre, al mes de març de 2015, al seu exjugador i entrenador Marc Badia. Membre de la família verd i blanca des de la seva unificació, el 2006, que havia crescut a la base com a jugador i que va dirigir, amb passió i entrega, l’Infantil F i l’Aleví A com ajudant.

El club va perdre a un membre que reunia tots els valors, un amic, un entrenador, un jugador, una gran persona, i s’ha decidit recordar-lo en les edicions de la Cerdanyola Cup i instaurar el Trofeu Marc Badia per l’equip de la Cerdanyola Cup que reuneixi aquests valores. Font: cfc.cat

Comparteix: