Lluís Barbe s’emporta la “Adventure Race” i Lorena González s’apunta el “Desafiament Àtila”

La Lliga Espanyola de Curses d’Obstacles va viure la prova Adventure Race a Cerdanyola.

Ángel Sánchez, campeón de la Comunidad de Madrid en Desafío Atila. OCRA España

Ángel Sánchez, campeón de la Comunidad de Madrid en Desafío Atila. OCRA España

La Adventure Race es va disputar al recinte del Bosc Tancat sobre un circuit de 2,5 quilòmetres i 24 obstacles al qual calia donar tres voltes. Tal com informa l’esportiu Marca, la cursa va començar amb Lluís Barbe aconseguint marcar distància ràpidament amb la resta de participants, encara que en el tram final de la primera volta Driss Dris va aconseguir aparellar-se amb Lluís.

En les següents voltes, Lluís Barbe va seguir mantenint un ritme alt, que va fer cedir a Driss, que es veia assolit i superat per Roger Martí. En l’última volta Barbe va augmentar l’avantatge fins a superar els 4 minuts de diferència i es va adjudicar la victòria, sent la segona plaça per a Roger Martí i la tercera per Driss Dris que conservo el seu lloc al podi final per davant de Cristian Jodar que entrava quart. En categoria femenina, Elena Roda es va emportar el triomf.

Comparteix: