Andrea Prieto i Clàudia Borràs classificades per al campionat d’Espanya

Cap de setmana intens a nivell competitiu per al Club Patinatge Cerdanyola.

CTO CATALUNYA JUNIOR LIBRE 2018Al campionat de Catalunya Júnior de Sant Cristina d’Aro l’Andrea Prieto va aconseguir una brillant 7ª posició classificant-se de retruc per al pròxim campionat d’Espanya. S’ha classificat igualment la Clàudia Borràs en categoria sènior d’aquest mateix campionat com a 18ª. Ambdues patinadores lluitaran al campionat d’Espanya de Maxia (A Coruña) els pròxims 28 i 29 de Juliol. L’entrenador , Alfred Alsinet, es mostra molt satisfet amb aquests dos resultats donat que el nivell competitiu era molt alt i classificar-se representa una fita molt important.

Per altra banda, a Sant Pere de Ribes es disputava el campionat de Barcelona Juvenil C on la Gemma López va ser medalla de bronze. Era quarta desprès del curt però una bona realització del disc llarg li va permetre pujar al podi. Altres resultats van ser: Andrea Delgado 16ª, Carla Haro 26ª i Marina Leyva 28ª.

Altra competició tenia lloc a Viladecavalls on es disputava el V trofeu organitzat pel club vallesà. El CP Cerdanyola va assolir diversos podis: A categories, en cadet B l’Andrea García va ser segona i en Cadet D l’Eva Dubosc 3ª. Altres resultats van ser Cadet E: Sonia Codina 6ª i Juvenil C Andrea López 5ª. I pel que fa a Iniciació el club va assolir altres dos podis a aquest trofeu: Júlia Caravantes 1ª en D menors i Sara Payan 3ª. Altres resultats van ser: D majors Ivet Bernat 5ª, D menors Ivet Vázquez 4ª i a B1 Candela Gutiérrez 15ª.

 

Comparteix: