Sis mesos de presó per al president d’una penya del Real Madrid

L’expresident d’una penya del Real Madrid a Cerdanyola ha estat condemnat a sis mesos de presó i una multa perquè el local on es reunien els aficionats “merengues” superava els límits acústics durant el visionament dels partits televisats.

prmUns veïns del local de la Peña del Real Madrid van denunciar a l’Ajuntament que al seu habitatge se superaven els límits de decibels permès. Més tard van portar el cas a la justícia, qui va dictar que la pena inicial seria d’un any i vuit mesos. Ara, després d’un acord entre la defensa, l’acusació i la fiscalia, s’ha arribat a un acord per reduir la pena de presó a sis mesos – no complirà – i a pagar una multa a les perjudicades de 10.000 euros.

L’expresident denunciat va ocupar el seu càrrec al capdavant de la “Peña del Real Madrid” durant 13 anys (1993 – 2016), i durant aquest període van llogar un local al carrer Pintor Togores. El local es va convertir en un bar i aquí van començar els problemes: malgrat que l’Ajuntament va atorgar la llicència, va posar com a condició aïllar acústicament el local, una mesura que l’acusat no va complir.

Finalment els veïns es van queixar del soroll dels televisors, crits i moviments de cadires, ja que no els deixaven descansar a la nit. Abans de tramitar la denúncia diuen haver parlat amb l’acusat, però aquest no va fer cas. Com tampoc va fer cas a una nova petició de l’Ajuntament – febrer de 2013 – en la qual se’ls demanava de nou aïllar acústicament el local i reduir l’aforament a 25 persones.

Per la seva banda, l’acusat assegura que només es va queixar una veïna i al·lega aquest problema a un conflicte que va tenir amb un familiar d’aquesta.

Comparteix: