S’obren les preinscripcions per al curs 2018-19 l’Escola d’Adults L’Alzina

El termini de preinscripció per als cursos proposats serà entre el 19 i el 26 de juny. Les proves de nivell per a les persones que vulguin assistir al curs per a obtenir el Graduat d’Educació Secundària seran el 14 de juny.

El Centre de Formació d’Adults L’Alzina torna a oferir un ampli ventall de cursos i nivells. L’oferta inclou cursos d’alfabetització, de Graduat d’Educació Secundària, de Català, de Castellà, d’Anglès, d’Informàtica i de preparació de provés d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior.

fotoescolaadultsEn algunes formacions, l’Escola d’Adults L’Alzina ofereix diversitat de nivells. En el cas de l’anglès, l’alumnat que supera el curs obté el certificat equivalent del MECR i el que aprova el nivell III pot accedir de forma directa al curs de tercer de l’Escola Oficial d’Idiomes. També en informàtica la titulació obtinguda a l’Escola d’Adult L’Alzina és equivalent, en aquest cas, al ACTIC. L’oferta d’informàtica inclou quatre nivells (inicial, I, II i III).

L’oferta formativa de l’Escola d’Adults L’Alzina és molt variada igual que el seu alumnat. La porta està oberta a joves i adults que volen millorar les seves perspectives laborals o acabar els seus estudis. Ofereix cursos d’alfabetització per aprendre a llegir i a escriure, cursos bàsics de català i castellà, cursos anuals d’informàtica i d’anglès en diferents nivells. També es pot cursar el curs per a la preparació a proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior i obtenir el Graduat d’Educació Secundària (ESO). Per aquest darrer, cal fer unes proves de nivell, que seran el 14 de juny a les 15h.

Les persones interessades en seguir alguna de les formacions del Centre de Formació d’Adults L’Alzina el curs vinent han de tramitar la preinscripció entre el 19 i 26 de juny. La documentació que cal aportar és el DNI, NIE o Passaport i en el cas de l’alumnat que vulgui seguir el curs de Graduat d’Educació Secundària també l’historial acadèmic.

Més informació

Centre de Formació d’Adults L’Alzina

Carrer Romaní, 5

Tel. 935 864 459

Web del CFA L’Alzina

Fulletó informatiu

Comparteix: