Cerdanyola torna a participar al ‘Liceu a la Fresca’

El Jardí de Ca n’Ortadó serà l’escenari a on, el dissabte 16 de juny a les 22h, es projectarà l’òpera Manon Lescaut de Puccini en el marc del projecte del Liceu a la Fresca, un projecte del Gran Teatre del Liceu.

Imatge: Alamy

Imatge: Alamy

El Liceu a la Fresca tornarà a Cerdanyola del Vallès per tercer any consecutiu. El dissabte 16 de juny a partir de les 22h es podrà seguir en directe per una pantalla gegant l’òpera Manon Lescaut de Puccini. El Liceu a la Fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu de desmitificació de conceptes associats a l’òpera per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat d’aquest gènere, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció del Liceu.

El projecte, que es va iniciar al 2007 amb l’Òpera a la Platja, que es convertiria amb el Liceu a la Fresca al 2015. Cada any més municipis participen d’aquesta iniciativa fent arribar l’òpera a la ciutadania mitjançant pantalles gegants instal·lades a l’espai públic. L’òpera, que es representa fent al Gran Teatre del Liceu, es retransmet per TV3 i de forma simultània a les pantalles gegants instal·lades als municipis participants.

Aquest any l’Òpera que es representarà serà Manon Lescaut de Puccini. Al llarg dels quatre actes que la integren, Manon Lescaut narra l’ascensió i la caiguda de la jove Manon, adolescent amant de la mundanitat i dels plaers ràpids i fàcils, tot i l’amor sincer que la uneix a Des Grieux. Aquest és un jove burgès que acompanya Manon fins a veure-la morir ‘sola, perduda, abandonada’ al desert de Louisiana, on és condemnada acusada d’exercir la prostitució.

Comparteix: