Èxit de la campanya d’Autònoma Rebel, que diu adéu a les entitats bancàries de la UAB

El col·lectiu “Autònoma Rebel” ha finalitzat amb èxit la seva lluita per netejar la UAB de bancs i caixes i ja ha tancat el seu últim objectiu: les oficines del Banco Santander situades a la Plaça Cívica.

33407517_1975671049134312_7760847801830866944_n

Imatges: Facebook Autònoma Rebel

Qui avisa no és traïdor. El col·lectiu “Autònoma Rebel” va avisar fa un parell de mesos que la pròxima – i última – entitat bancària en abandonar la UAB seria el Banco Santander. Tal com afirma el col·lectiu, “la lluita contra el capital privat a la universitat ve de llarg”, i afegeix que portaven anys assenyalant-los com a culpables però que “ara ja podem dir que no queda cap entitat bancària a la Pl. Cívica”.

Després d’una lluita constant contar els bancs i les caixes de la universitat, el col·lectiu Autònoma Rebel ha aconseguit retirar totes les oficines bancàries que es trobaven a la UAB: La Caixa, Catalunya Caixa i Banco Santander.

El col·lectiu recorda als estudiants que el carnet universitari, patrocinat per Banco Santander, “està tacat de sang”. I la veritat és que no menteix: al darrer d’aquestes sigles hi ha milers de desnonaments a l’any i milions d’euros invertits en armaments. El col·lectiu lamenta que el Santander tingui presència als òrgans decisoris de la universitat, on es prenen les decisions que afecten totes les usuàries de la UAB.

Comparteix: