Incendi intencionat a una nau abandonada del Parc de l’Alba

El passat dimarts es va produir un incendi intencionat a una nau abandonada situada a la Plana del Castell.

CapturaA les 19:25 hores del dia 29 de maig el servei d’emergències 112 va informar sobre d’una columna de fum a la Ctra. de Sant Cugat, a una nau industrial ubicada a uns terrenys propers al Sincrotró ALBA i que havien activat els bombers de la Generalitat i el sistema d’emergències mèdiques.

Desplaçats agents al lloc, es va localitzar el foc a una bòbila abandonada i una vegada els bombers van extingir el foc, el seu responsable va informar que havia estat intencionat, trobant tres focus simultanis, activats amb pots d’esprai i en un d’ells havien intentat incendiar una bombona de butà que no va cremar. En la inspecció també es van trobar productes químics, ampolles amb oxigen i pous d’aigua poc protegits. Les bombones de gas butà que es van trobar al lloc van ser traslladades pels agents d’aquesta policia fins a una benzinera de la població que s’encarrega de la seva gestió. El foc no va afectar l’estructura de la nau.

Comparteix: