Es presenta una nova edició del programa ‘Accelera el Creixement’

Una trentena de persones empresàries, directives i tècniques d’empreses i entitats de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac van assistir a l’acte de presentació del programa, que enguany arriba a la seva setena edició.

presentacioacceleracreixement1El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola va acollir, el passat dilluns 28 de maig, la presentació de la setena edició del programa Accelera el Creixement. Aquest programa està impulsat per Pimec i la Diputació de Barcelona i compta amb la participació del Centre Local de Serveis a les Empreses de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i dels Ajuntaments de Ripollet i Montcada Reixac com a agents referents.

Accelera el Creixement és un programa adreçat a les empreses per ajudar-les a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors especialistes.

La presentació d’Accelera el Creixement va anar a càrrec de representants de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Diputació de Barcelona i del vicepresident de Pimec Vallès Occidental i president de l’Associació Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges. L’acte va comptar amb l’assistència d’una trentena de persones empresàries, directives i tècniques d’empreses i entitats de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac.

El període d’inscripció per a participar al programa està obert fins el dilluns 4 de juny. Les empresses interessades poden accedir a més informació al web Accelera el Creixement. Per a formar part del procés de selecció per a participar al programa és imprescindible completar el formulari d’inscripció i enviar-lo telemàticament a acuatrecases@pimec.org

Comparteix: