Els Mossos demanen col·laboració ciutadana per resoldre el cas del nadó mort aparegut a l’Ecoparc

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Granollers sol·licita col·laboració ciutadana per tal de localitzar els progenitors del nadó que va aparèixer mort a la deixalleria Ecoparc de Montcada i Reixac.

Ecoparc-2-Montcada-i-Reixac-3Els agents van localitzar el cos sense vida del nadó pels volts de les 04.00 hores del dia 21 de maig, dins la màquina classificadora de deixalles. El nounat era de sexe masculí, encara tenia el cordó umbilical adherit i havia nascut a terme.

De les primeres investigacions es desprèn que podria haver estat abandonat en algun contenidor de les poblacions de Barcelona, Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Santa Perpètua de Mogoda o Tiana.

Els investigadors no descarten que, malgrat que el nadó fos abandonat en alguna d’aquestes poblacions, pugui provenir d’algun altre indret de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. És per aquest motiu que qualsevol informació que permeti localitzar els progenitors del nadó pot ser important.

Poden posar-se en contacte amb l’equip investigador al telèfon 933002296 extensió 42333.

Comparteix: