Pol López, classificat per al campionat d’Espanya juvenil

El recent medallista de bronze del campionat d’Espanya en parelles artístic, Pol López Bellavista, disputava el campionat de Catalunya masculí aquest cap de setmana a Alcover (Tarragona).

Pol LópezVa ser un campionat de moltíssim nivell on només els millors patinadors es classificaven per al campionat d’Espanya que tindrà lloc enguany a la Seu d’Urgell els dies 6 i 7 de Juliol. Desprès d’un disc curt amb algunes errades el patinador cerdanyolenc ha aconseguit una millor realització durant el llarg i ha pogut acabar 8é d’un total de 18 participants. L’entrenador Alfred Alsinet es felicita dels progressos assolits pel Pol aquest any on, tant en parelles com en individual, va demostrar molta competitivitat.

Per altra banda, a Castellar del Vallès es disputava el campionat de Barcelona D cadet on participava l’Eva Dubosc. Desprès d’un disc curt ben executat on ocupava la sisena posició provisional, va acabar 14ª desprès del disc llarg, d’un total de 29 participants.

Comparteix: