L’Escola d’Arts de l’Ateneu ofereix estades, experiències i intensius per aquest estiu

Les inscripcions a les diferents activitats programades ja estan obertes. A més, l’Escola d’Arts Plàstiques ofereix jornades de portes obertes entre l’11 i 15 de juny.

exposicio_alumnat_escola_arts_ateneuL’Ateneu de Cerdanyola del Vallès tornarà a viure un estiu ple d’art gràcies a les estades, experiències i intensius que ofereix l’Escola d’Arts de l’Ateneu. Els ja consolidats intensiu de microgimnàstica i taller d’art tèxtil compartiran protagonisme amb moltes noves propostes en els àmbits de la dansa, la pintura i la plàstica. Les activitats programades estan adreçades a persones a partir dels 16 anys, excepte les estades Animal’Art que són per a infants d’entre 4 i 9 anys. Les inscripcions per a totes les activitats estan obertes i s’han de fer a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40. Tel. 935 914 133).

Estades Animal’Art

Al llarg d’una setmana, del 25 al 29 de juny, els infants inscrits s’endinsaran en el món dels animals a partir de la dansa, el circ i la plàstica descobrint un munt d’eines artístiques que els hi permetran aprendre, passar-ho bé i enriquir la seva creativitat.

Programació persones adultes

Durant el juliol, l’Escola d’Arts ofereix 9 propostes artístiques. Microgimnàstica, dansa contemporània, tapís, diferents experiències artístiques de pintura i plàstica (el plàstic com a recurs creatiu, decorar un objecte vell, enquadernació…)

Al setembre continuaran les experiències artístiques a l’Ateneu amb propostes d’impressions, serigrafia, disseny de mocadors, la tècnica de la nogalina, el color, decoració d’un bol i/o vaixella…

Les dates, els horaris i els preus de cada activitat es pot consultar al document adjunt.


Programació ‘Estiu d’Art a l’Ateneu’

Comparteix: