L’activitat a la pista de La Boina s’atura per a reformar i adequar la seva coberta

Les obres suposaran una inversió de 148.029,43 euros, les realitzarà l’empresa Maheco i tindran una durada de 7 setmanes.

pag9.boinaopicio2Els treballs de reforma i adequació de la coberta de la pista poliesportiva de La Boina començaran el dilluns 4 de juny amb la neteja dels canalons i desembussat dels baixants. Durant les properes set setmanes també es durà a terme la reposició de la coberta, es pintarà l’estructura i es repararà i modificarà el lluernari. Mentre durin les obres, no podrà haver-hi activitat esportiva a la pista. Des del Servei d’Esports s’adaptarà l’ús de la resta d’instal·lacions a les necessitats de les entitats, doncs l’activitat esportiva s’ha reduït considerablement amb la fi de la majoria de competicions regulars per equips.

Les obres a la coberta de la pista poliesportiva de La Boina se sumen a les ja realitzades a la Zona Esportiu Municipal de Can Xarau i que tenen l’objectiu de millorar i dignificar unes instal·lacions molt utilitzades per les entitats esportives i la ciutadania en general. La regidora d’Esports explica que “un cop finalitzats els treballs al pavelló és l’hora de seguir renovant i adequant les instal·lacions de Can Xarau” i afegeix que “la voluntat del govern passa per seguir actuant en aquesta zona esportiva així com al PEM Guiera i altres equipaments esportius municipals”.

Els treballs de reforma i adequació de La Boina han estat adjudicats a l’empresa Maheco i suposaran una inversió de 148.029,43 euros. Les obres tindran una durada de set setmanes.

Comparteix: