Ciutadans alerta del deteriorament i l’abandonament del cementiri municipal

La regidora, Sonia Rodríguez, reclama al govern local “un manteniment adequat i la remodelació urgent” de les instal·lacions.

800px-Cerdanyola-del-Valles-Església_Velle_de_Sant_Martí-Cementiri-13La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Sonia Rodríguez, ha alertat del “greu deteriorament” del cementiri municipal i ha exigit al govern de Compromís per Cerdanyola (CxC) “un manteniment adequat i la remodelació urgent de les instal·lacions”. L’edil ha denunciat que la formació taronja ha constatat el mal estat del recinte funerari en una visita amb un gran nombre de veïns que “estan indignats davant la lamentable situació i demanen una solució immediata”, ha explicat Rodríguez.

Sonia Rodríguez ha criticat que “l’abandonament i la falta de manteniment” són “una mostra més de la incoherència i la falta de responsabilitat del govern municipal”. Els veïns es queixen de “problemes de construcció” i que “moltes famílies no poden disposar dels nínxols”, i que “no reben cap resposta del consistori”, ha explicat la regidora de Cs. Per això, Rodríguez ha exigit “unes instal·lacions funeràries dignes com es mereix la ciutadania de Cerdanyola”.

Comparteix: