Arriba una nova edició de la Quinzena de la Gent Gran

La gent gran de la ciutat tornarà a ser la protagonista entre el 4 i el 17 de juny amb un ampli programa d’activitats organitzades amb motiu de la Quinzena de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès.

pag10.quinzenagentgranLa Quinzena de la Gent Gran arriba enguany a la seva 8a edició amb l’objectiu de fer visible una imatge positiva i diversa de la gent gran de la ciutat i reconèixer la seva aportació al capital social. Un any més, la programació de la Quinzena s’ha treballat de manera participativa en una comissió que ha estat oberta a entitats, institucions i ciutadania en general. La comissió ha treballat el programa i ha presentat la proposta final amb un ampli ventall d’activitats que finalitzarà amb la jornada Gran, un espai de participació i convivència amb la participació d’entitats de gent gran i amb activitats com ara ballada de sardanes, jocs tradicionals, espectacles musicals, vermut solidari… i l’emissió del programa de ràdio ‘Donem veu a la gent gran’ en directe.

Durant la Quinzena de la Gent Gran hi haurà cabuda per a activitats relacionades amb les noves tecnologies, cinema en versió original, activitats orientades a la promoció de la qualitat de vida, la celebració de l’acte d’homenatge a les persones que fan 80 anys, espais culturals, obres de teatre…


Programa de la Quinzena de la Gent Gran 2018

Comparteix: