La darrera jornada de la jugatecambiental convida a conèixer la bassa del jardí de les papallones

L’Escola Collserola serà la protagonista de la sessió de la Jugatecambiental del diumenge 3 de juny. L’alumnat de 6è donarà a conèixer els resultats del projecte participatiu que han dut a terme aquest curs a la bassa del jardí de les papallones.

bdrEl diumenge 3 de juny finalitza la temporada de primavera de la Jugatecambiental del parc del Turonet i com a cloenda es farà l’activitat ‘Qui viu a la bassa?’ al jardí de les papallones, d’11:30h a 13:30h. L’activitat serà conduïda per l’alumnat de 6è de l’Escola Collserola, que durant el curs han realitzat un projecte participatiu a la bassa del jardí de les papallones amb el suport i col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. L’alumnat rebrà el suport del personal tècnic de la Jugatecambiental de l’AMB.

L’escola Collserola, situada a tocar del jardí de les papallones ja havia participat activament en la posada en funcionament d’aquest espai així com també en la construcció de l’hotel d’insectes que hi ha al mateix jardí. El projecte participatiu ha permès a l’alumnat estudiar l’ecosistema de la bassa i conèixer la importància de la biodiversitat. Durant el curs, els infants han realitzat un servei comunitari d’estudi i recerca amb la finalitat d’editar una guia d’identificació de la biodiversitat a la bassa. Des de l’escola Collserola es fa un balanç molt positiu de l’activitat destacant que “l’escola és el marc de treball idoni per l’adquisició d’aquests tipus de valors responsables i solidaris amb la biodiversitat i el medi natural, així com per entendre la importància d’incorporar la natura com un fet normalitzat en la vida de les persones”.

Comparteix: