Es presenta l’entitat Amics del MAC

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus el MAC va acollir la  presentació de l’entitat persones amigues del MAC.

MACnocturnaLa sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola Can Domènech acollia dissabte la presentació de la nova entitat de persones amigues del MAC.

El veterà dissenyador i activista cultural i polític Jesús Bolinaga explicava que la nova entitat ‘té el mateix temps de gestió que el museu’, destacant que per fi s’ha pogut crear. ‘Intentarem que sigui una ajuda pel museu’ possibilitant que hi hagi una activitat que ‘permeti dinamitzar totes les activitats del museu, conservar el patrimoni i intentar incrementar el fons del museu’, afegia Bolinaga.

La dinamitzadora cultural i organitzadora entre d’altres esdeveniments del [C]Screen, Eva Campos,  destacava que l’entitat ajudarà a que ‘es creïn noves activitats i què tothom les conegui’ afegint que serà una prioritat ‘fer conèixer més el museu i fomentar les relacions amb altres entitats i la ciutadania’

La regidora de Cultura, Elvi Vila, remarcava que les ‘persones’ fan els museus. ‘No només les que hi ha darrera de les obres, les que els dirigeixen i hi treballen junt amb la gent de la ciutat que fa seu el museu i que ara volen ajudar-nos a difondre’l’.

Vila va remarcar que el MAC és un museu que la ciutadania ha fet molt seu. No debades el 80% del seu fons són aportacions fetes de forma altruista. Ara s’avança un pas més i l’entitat de persones amigues del MAC serà ‘un altaveu cap a la societat’.

Amics del MAC té previst començar les seves activitats el mes de setembre.

Per contactar amb l’entitat podeu adreçar-vos al mail
amics.maccerdanyola@gmail.com

Comparteix: