Comencen les obres de reforma de l’edifici de serveis del Parc Xarau

El projecte, que té un pressupost de 126.315,93 euros, contempla la reforma de la planta baixa de l’edifici situat a la banda del parc més propera al pavelló municipal Can Xarau-Paco Arpide.

reformaedificixarauAquesta setmana han començat les obres de reforma de la planta baixa de l’edifici de serveis del parc Xarau. Aquest edifici consta de dues plantes, actualment la superior acull les oficines del Cerdanyola Club d’Hoquei i la inferior, que serà la que es reformi, està en desús i antigament albergava el bar i magatzem del desaparegut camp de futbol municipal Santa Anna.

Les obres de reforma de la planta baixa de l’edifici inclouen l’enderroc dels envans, revestiments, paviments i instal·lacions existents. També es durà a terme la construcció d’una nova distribució que inclourà dos lavabos adaptats, un espai adequat que es destinarà a un futur bar al servei del parc Xarau, una cuina i un magatzem que s’utilitzarà per al manteniment del mateix parc. El projecte inclou també la reforma de la façana, els paviments i revestiments de les dependències i les noves instal·lacions de tots els serveis. El termini d’execució de les obres serà d’unes 10 setmanes.

Amb la reforma de l’edifici de serveis se segueix millorant el parc Xarau, que s’ha convertit en l’escenari de moltes activitats per la seva amplitud i accessibilitat. La seva adequació a parc urbà es va dur a terme al 2014 i va consistir en l’enderroc dels tancaments, la graderia i els vestidors de l’antic camp de futbol municipal. El parc s’ha convertit en un espai obert a la ciutadania, amb una amplia zona central amb un escenari fix i diverses zones de joc (petanca, bàsquet, tennis taula, jocs infantils…).

Comparteix: