El Cerdanyola 18-19 continua formant-se

L’activitat no para a les oficines del Cerdanyola FC, que ja prepara la temporada 2018/2019. El cos tècnic del primer equip, amb el tècnic Toni Carrillo al capdavant, treballa en la confecció de la plantilla que la pròxima campanya continuarà competint a Tercera Nacional.

CapturaTal com informa la web del club, ja s’ja ha fet oficial el fitxatge del golejador Carlos Cano, de 27 anys. Cano, un dels davanters més cotitzats de Tercera, procedeix de l’AE El Prat, on ha militat un curs i ha compartit vestuari amb el seu germà Jordi, que ara ha firmat per la UE Castelldefels. Nascut el novembre de 1990, el rematador ha jugat també a clubs com Granollers, Santfeliuenc o Montanyesa.

Després de conèixer-se la contractació de Cano, el següent a aterrar en la ciutat serà el lateral Ivan Rodríguez, procedent del Vilassar de Mar i format en la pedrera del FC Barcelona.

Pel que fa a les renovacions, el club continua lligat a:

✅ Del Río
✅ Álex Torres

✅ Dani Martí
✅ Alberto Garcia
✅ Rubén Giménez
✅ Óscar Peña
✅ Pitu Plazuelo
✅ Albert López

Comparteix: