Els Jocs Esportius Escolars acaben una temporada en què ha augmentat la participació de l’alumnat de secundària

Durant el curs 2017-2018, més de 1.300 alumnes de primària i secundària han participat en els Jocs Esportius Escolars de Cerdanyola.

Imatge:  Alba Aguilera

Imatge: Alba Aguilera

Els Jocs Esportius Escolars arriben a la seva fi una temporada més i ho fan amb la tradicional festa de cloenda, prevista per al dissabte 2 de juny a la Zona Esportiva Municipal de Can Xarau. Entre les 10h i les 12h hi haurà diverses activitats esportives obertes a la participació dels infants i joves i a partir de les 12:15h es durà a terme la tradicional cerimònia de lliurament de premis.

Aquest curs 2017-2018 han participat en els Jocs Esportius Escolars més de 1.300 alumnes de primària i secundària dels centres docents de la ciutat. La diversitat d’esports entre els que han pogut escollir ha estat àmplia i variada. Entre els esports col·lectius destaquen el bàsquet, el futbol sala, l’handbol, el futbol7 i el volei. Durant el curs també hi ha hagut oferta d’esports individuals com la natació, el bàdminton,la gimnàstica rítmica, l’atletisme i el patinatge artístic. De totes aquestes disciplines esportives (col·lectives i individuals) hi ha hagut competicions locals, comarcals o intercomarcals i alguns equips s’han arribat a classificar per a fases territorials.

Paral·lelament hi ha hagut esports que s’han pogut practicar sense haver de competir com són la dansa, els escacs, el hip-hop, les arts marcials, el tennis taula, i el programa de poliesportiu.

Aquest curs, fruit del treball que estan realitzant les associacions esportives als instituts, ha augmentat la participació de l’alumnat de secundària en els Jocs Esportius Escolars. Entre aquest increment cal destacar l’augment de la participació de l’alumnat femení en esports com el volei, la gimnàstica rítmica, la dansa i el hip-hop.

Comparteix: