Pol López i Marta Jiménez, medalles de bronze al campionat d’Espanya de parelles artístic

La parella de patinatge artístic formada pel Pol López i la Marta Jiménez han estat medalles de bronze aquest cap de setmana al campionat d’Espanya que ha tingut lloc a Alhaurín de la torre (Màlaga).

Pol López y Marta JiménezAmbdós van realitzar un bon disc curt on fins i tot ocupaven provisionalment la segona posició, però no ho van poder mantenir i es van haver de conformar amb la tercera plaça desprès del disc llarg. Un bon resultat de totes maneres que confirma la medalla d’or aconseguida al passat campionat de Barcelona.

Mentrestant, a Parets del Vallès s’ha celebrat el campionat de Barcelona en categoria Júnior i Sènior. EL CP Cerdanyola hi tenia doble presència: en júnior l’Andrea Prieto que va acabar 5ª d’un total de 35 participants i en Sènior la Clàudia Borras que va ser 9ª. Ambdues patinadores estan classificades per al pròxim campionat de Catalunya de les seves respectives categories i que es celebrarà els 16 i 17 de juny a Santa Cristina d’Aro (Girona). L’entrenador del club patinatge Cerdanyola, Alfred Alsinet, està molt satisfet dels resultats obtinguts.

Comparteix: