Els Casals d’Estiu Municipals es tornaran a fer a les escoles Collserola i Xarau

El període d’inscripció serà entre el 28 de maig i el 15 de juny i les inscripcions s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Casals_2Els Casals d’Estiu Municipals tornaran a oferir dies plens d’activitats per als infants que han cursat des de P3 a 6è de primària. Aquest any hi haurà cinc torns setmanals que aniran des del 25 de juny al 27 de juliol. El seu horari serà de matí de 8:30h a 13:30h o de tot el dia amb menjador inclòs de 8:30h a 16:30h i les escoles a on es duran a terme seran Xarau i Collserola. El preu per torn és de 56,42 euros i inclou totes les activitats i excursions i també una samarreta del casal ( a partir del 2n germà inscrit el preu és de 45,15€).

Com és habitual, els casals inclouran sortides, activitats al municipi i l’espai de piscina propi de l’estiu convidant als infants a ‘estiuejar’ i a viure noves experiències a la ciutat. Les inscripcions als casals s’han de realitzar entre el 28 de maig i el 15 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. El seu horari és de dilluns a divendres de 8:30h a 19h. La fitxa d’inscripció haurà d’anar acompanyada d’una fotografia mida carnet i les fotocòpies de la targeta sanitària del nen/a, del DNI de la mare, pare o tutor/a legal i del carnet de vacunes del nen/a.

Els Casals d’Estiu Municipals tenen com a objectiu fomentar entre els infants participants els valors de la solidaritat, la pau, la convivència, el respecte mutu i el coneixement de l’entorn. Tanmateix, l’Ajuntament entén que ha de ser una activitat de qualitat que permeti educar i estimular els infants des de l’àmbit del lleure.

Hi haurà una reunió informativa prèvia adreçada a les famílies dels infants inscrits. Aquesta està prevista el 21 de juny a les 19:15h als jardins de Ca n’Ortadó.

Per a més informació sobre el projecte de casals d’estiu, les activitats, sortides, horaris… cal adreçar-se a l’Espai Infantil (carrer de les Escoles, 5-7) en horari de dimarts i divendres de 10h a 14h i de dilluns a divendres de 17h a 19h. També es pot trucar al telèfon 673 624 530.


Fulletó informatiu dels Casals d’Estiu Municipals

Full inscripció Casals d’Estiu 2018

Comparteix: