El Cicle de Passejades Culturals per a la Gent Gran visitarà el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya

La sortida al Museu d’Història de la Immigració de Catalunya es realitzarà el dimecres 30 de maig. Les inscripcions per a participar s’han de fer a partir del divendres 25 de maig per telèfon o correu electrònic.

Imatge: Generalitat de Catalunya

Imatge: Generalitat de Catalunya

La sortida del mes de maig del Cicle de Passejades per a la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès es farà al Museu d’Història de la Immigració de Catalunya. Les persones que hi participin podran gaudir d’una visita guiada al museu, espai de referència sobre els processos migratoris que hi ha hagut a Catalunya amb exposicions permanents i temporals. Des del museu es pretén apropar la realitat de la vivència i experiència migratòria a la ciutadania.

La sortida està prevista per al dimecres 30 de maig, a les 9h des de l’Ateneu, és gratuïta i està adreçada a la gent gran de la ciutat. Les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia. Aquesta es podrà fer a partir del divendres 25 de maig trucant al telèfon del Programa de la Gent Gran 935 808 888 extensió 2141 de 10h a 14h o enviant un correu electrònic a neiradml@cerdanyola.cat.

Comparteix: