Les Ciències Ambientals de la UAB compleixen 25 anys

Divendres, 18 de maig, té lloc a la Facultat de Ciències una jornada per commemorar el 25è aniversari de la titulació de Ciències Ambientals a la Universitat, que servirà per reflexionar sobre els reptes de futur d’aquest àmbit de coneixement.

ccaaLa trobada tindrà lloc a la sala d’actes i pretén reflexionar sobre els reptes i dilemes que les universitats, les persones graduades i professionals hauran d’afrontar en els propers anys per consolidar i estendre l’impacte d’aquest àmbit de coneixement a la societat.

S’hi duran a terme tres sessions, sota el títol “El paper de l’Educació Superior pel Desenvolupament Global Sostenible“, “Els estudis de Ciències Ambientals en perspectiva: experiències docents” i ” el futur professional dels graduats en Ciències Ambientals“, amb la participació, entre d’altres persones, de Teresa Ribera, directora del Institute for Sustainable Development and International Relations. També s’hi presentarà l’exposició del Premi Catalunya Ecodisseny 2017.

La UAB és una institució de referència en ciències ambientals. Va ser la primera universitat espanyola en posar en marxa, l’any 1992, un programa formatiu en aquest camp. Des d’aleshores, s’ha pogut constatar el gran interès social pels estudis en ciències ambientals i que tant l’alumnat com les  persones titulades es caracteritzen pel seu compromís amb la preservació del medi ambient, el seu dinamisme i la seva participació social. Aquests trets concorden amb la filosofia del grau, en què es tracten temes molt diversos relacionats amb les múltiples dimensions del medi ambient.

El grau conserva els principis que van inspirar la creació de la llicenciatura: interdisciplinarietat, enfocaments integrats, pes relativament important de les ciències socials, contacte assidu entre el professorat i una relació estreta amb les administracions públiques, les empreses i la societat civil.

Programa i inscripció a la Jornada

Comparteix: