Taller obert a la ciutadania sobre nous models de consum

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, conjuntament amb la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat i el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitza la vuitena edició del Programa de Generació d’Idees ‘Economia Circular, nous models de producció i consum més sostenibles’.

En el marc del Programa de Generació d’Idees ‘Economia Circular, nous models de producció i consum més sostenible’, el proper divendres 18 de maig, de 9.45 a 13.00 h, tindrà lloc a Ca n’Altimira un laboratori d’idees obert a tota la ciutadania sobre producció i consum més sostenibles. L’objectiu del taller serà escoltar la ciutadania per tal de poder plantejar posteriorment projectes que responguin a necessitats concretes d’aquesta. Per això és interessant que les persones participants responguin a una àmplia diversitat de perfils, atès que totes consumim i tenim opinió al respecte.

Actualment s’està produint un canvi de paradigma en el model econòmic imperant. El tradicional concepte lineal d’extreure, produir, consumir i llençar, insostenible davant el creixement constant de la població i de la demanda, està donant pas a models més innovadors basats en la circularitat dels recursos, en productes dissenyats per durar i tornar a entrar en la cadena de valor, en l’eliminació de tòxics i en l’ús d’energies renovables.

Amb un mercat global estimat en 30 milions d’euros anuals, que s’espera triplicar abans de 2030, l’economia circular representa una gran oportunitat per impulsar la competitivitat i la creació d’ocupació a les economies europees i mundials.

Les persones interessades en participar en el taller del dia 18 s’han d’inscriure’s, gratuïtament, mitjançant aquest formulari.

Comparteix: