La Diputació de Barcelona constitueix la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el diputat d’Educació de la corporació, Rafael Homet, constituiran aquest divendres, 18 de maig, i en el marc del XXVIII Fòrum local d’educació, la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de la Diputació de Barcelona.

Escola Bressol MontforitLa nova xarxa aplega les 395 escoles bressol municipals de 235 municipis de la demarcació -exceptuant les de la ciutat de Barcelona-, que escolaritzen més de 24.000 alumnes d’entre 0 i 3 anys.

Aquesta xarxa s’inscriu en l’estratègia de consolidació d’un sistema de xarxes de centres educatius de titularitat municipal que pretén reforçar l’acció dels governs locals en el desenvolupament del Servei d’educació de Catalunya. A banda de la constitució de la Xarxa d’Escoles Bressol, ja s’han constituït les Xarxes d’Escoles de Música i Art, Educació Especial i de Persones Adultes.

Comparteix: