Els Mercats Municipals de Cerdanyola participaran a la Setmana Internacional dels Mercats

Ho faran organitzant activitats obertes a la ciutadania el proper dissabte 19 de maig.

cartell_mercats_boEls Mercats Municipals de Les Fontetes i Serraperera participaran activament a la cinquena edició de la Setmana Internacional dels Mercats, en el marc de la campanya internacional “Estima el teu mercat”.

Ho faran el proper dissabte 19 de maig proposant activitats obertes a la seva clientela i en general, a la ciutadania que s’hi acosti.

El Mercat de Serraperera proposarà un show cooking a càrrec del Restaurant Can Papitu. La proposta es farà de 10 a 12 h i girarà a l’entorn de les propostes culinàries que es poden fer a partir de la matèria primera que es pot aconseguir als nostres mercats. Cuina de mercat feta … al Mercat!

El Mercat de Les Fontetes optarà per una activitat més lúdica, oberta a tots els públics. És l’activitat ‘Màgia i Diversió al Mercat’, que es farà d’11 a 13.

Setmana Internacional dels Mercats

L’objectiu d’aquesta activitat que es farà del 15 al 31 de maig és promoure una alimentació saludable, de qualitat i de producte de proximitat, així com posar de relleu els mercats com a transmissors d’aquests valors, centres socials i ànima dels barris.

“Markets: close to your heart” (Mercats prop del cor) és la idea central de l’edició d’enguany a partir de la qual els mercats s’obren al públic jove a través d’actes gastronòmics, conferències, demostracions de cuina i activitats culturals i familiars. Més de 80 accions, d’entre les quals les previstes a Cerdanyola del Vallès, que es desenvolupen en el context d’un comerç de proximitat, contacte personal proper i professionalitat dels comerciants i un estil de vida saludable.

Comparteix: