Jaume Cela presenta els seus llibres a Cerdanyola

Jaume Cela Ollé (Sarrià, Barcelona, 1949) mestre jubilat i escriptor, presentarà els llibres “La vida és vella” i “Us volia dir..” el proper divendres dia 18 a Cerdanyola.

Imatge: Ara.cat

Imatge: Ara.cat

Organitzat per l’associació Plataforma Cultural Dones i amb la col·laboració de la llibreria Èfora i les editorials Eumo i Catedral, el divendres dia 18 a les 18.00 hores tindrà lloc a l’AAVV Sant Ramón carrer Tort 17 de Cerdanyola, la presentació de dos llibres de l’escriptor Jaume Cela Ollé.

Dels més de seixanta llibres publicats, la majoria de literatura infantil i juvenil, Cela va voler escriure “La vida és vella” – amb ve vaixa- dedicat a la vellesa amb la finalitat d’expressar a traves d’uns personatges la memòria acumulada de moltes persones que viuen “La tardor de la vida”.

Segons el propi autor, “Són històries que intenten ser un reflex de la vida, i la vida és una barreja de comèdia, de drama i de tragèdia”.
L’altre llibre “Us volia dir…”, és un llibre íntim que s’ha despullat com a pare, una reflexió a la paternitat i que com a principals personatges han estat els seus propis fills.

Jaume Cela ens explicarà en persona l’entrellat i el contingut de les dues obres, amb un acte que serà conduït pel periodista Joan Bril·li. Una tarda literària interessant amb la presentació de dos llibres que són per llegir-los.

Comparteix: