El jutge ordena a l’EMD de Bellaterra que baixi les pilones del Camí Antic de Sant Cugat

Atén la petició de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès que li havia demanat la desactivació de les pilones com a mesura cautelar fins que no es solucioni el litigi que enfronta l’EMD de Bellaterra i l’Ajuntament sobre el trànsit al Camí Antic de Sant Cugat

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El jutge ha ordenat a l’EMD de Bellaterra que baixi les pilones que impedeixen el trànsit al Camí Antic de Sant Cugat. De fet ja ho havia manat fins que es dictés la sentència del procés que enfronta a les dues administracions però l’EMD de Bellaterra, unilateralment, va decidir pujar les pilones, impedint el trànsit de vehicles a la zona. Una situació que va motivar la reacció del govern municipal contrari a que es tallin les vies públiques.

La necessitat del diàleg

El govern municipal va actuar al jutjat i, simultàniament, va trametre una  carta a l’EMD de Bellaterra oferint una proposta de pacificació del trànsit dels carrers afectats.

El govern recorda que no es partidari de judicialitzar les relacions entre l’Ajuntament i l’EMD de Bellaterra. Fins ara s’hi ha vist abocat per l’actuació unilateral de l’ens autònom que ha retallat l’accés universal i lliure a una zona del municipi.

L’Ajuntament fa una crida a un diàleg constructiu que permeti trobar solucions al trànsit i la seguretat a la zona afectada, amb la participació de totes les parts implicades, EMD Bellaterra, Ajuntament i cossos policials. En aquest sentit, espera que la celebració d’una reunió el proper 25 de maig permeti avançar en la resolució d’aquest tema.

 

Comparteix: