Ciutadans critica la “falta de responsabilitat” del govern pel ple extraordinari per municipalizar les escoles bressol

La regidora, Sonia Rodríguez, qualifica la sessió de “fracàs anunciat” perquè els informes necessaris són desfavorables i recorda que es paga “de la butxaca de tots els veïns”.

DSC03379La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, ha qualificat de “fracàs anunciat” el ple extraordinari convocat aquesta setmana per l’equip de govern de Compromís per Cerdanyola (CxC) per “la remunicipalització de la gestió d’un servei públic essencial com les escoles bressol”. Rodríguez ha acusat a CxC de “falta de responsabilitat”, perquè “no ha presentat un expedient que complís amb cap normativa vigent i els informes necessaris són desfavorables”. Segons la representant de Cs, la situació és “una mostra més del desgovern actual de Cerdanyola”, ja que aquesta iniciativa es va intentar aprovar sense èxit en el ple de l’abril passat i aquesta nova convocatòria “ha implicat un ple inútil amb càrrec a les arques públiques i a la butxaca de tots els veïns de la ciutat”, ha criticat la regidor.

Sonia Rodríguez ha recordat que l’equip de govern “no ha considerat” cap de les propostes que el Grup Municipal de Ciutadans ha presentat durant la legislatura per millorar el sistema educatiu com “introduir la llengua anglesa a partir del primer any i apostar per sales multisensoriales per al desenvolupament dels petits”, o peticions econòmiques com “buscar una rebaixa dels preus de les quotes mensuals i dels serveis de canguratge i menjador per fomentar la igualtat d’oportunitats i la conciliació de la vida familiar i laboral de les famílies”. La regidora ha assenyalat que, per contra, “el govern insisteix a impulsar una municipalització fonamentada en temes ideològics malgrat que els experts ho desaconsellen” i a més “continua sense acreditar ni la transparència que s’exigeix a una administració pública ni la millora de l’interès general”, ha conclòs Rodríguez.

Comparteix: