La PAH aconsegueix un habitatge de lloguer social per a Sílvia

La PAH torna a aconseguir, gràcies a la pressió a Compromís, una solució per a una veïna de Cerdanyola que divendres era desnonada.

Després de la tancada de dijous a l’Ajuntament de Cerdanyola, divendres al matí matí la PAH es preparava per al pitjor: el desnonament de Sílvia. A primera hora del matí la plataforma anunciava que tenia un hotel fins que trobés un règim de lloguer social.

Més tard un grup de la PAH va aconseguir parlar amb l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i es va aconseguir un habitatge de lloguer social. Fins que no se signi el contracte Sílvia viurà a l’hotel. La PAH ja va anunciar ahir que, en cas de no trobar una solució immediata, “l’Ajuntament serà la casa de l’afectada”.

Una agenda carregada de desnonaments

Imatge: PAH Cerdanyola

Imatge: PAH Cerdanyola

El cas de Sílvia no és únic a Cerdanyola. Els desnonaments continuen sent un greu problema que el Govern de Compromís no soluciona, malgrat que en el seu programa electoral prometia la creació d’una oficina d’habitatge i d’una taula antidesnonaments (conjuntament amb la PAH). Evidentment, era populisme. Han passat tres anys i res no s’ha fet.

Aquest mes de maig la PAH lluitarà per aturar dos desnonaments més al nostre municipi, un el 24 de maig (Mustapha) i altre el 28 de maig (Fátima).

Comparteix: