El Roser de Maig s’allarga i proposa noves activitats fins al 18 de maig

Activitats esportives, musicals, artístiques… se celebraran l’11, 12 i 13 de maig en el marc de la festa gran de la ciutat. El Roser s’acomiadarà el divendres 18 de maig amb la gran festa de l’Okka i la representació d’Adossats.

DSC00435La Festa Major continua després d’un cap de setmana molt intens. La seva programació s’allargarà fins al cap divendres 18 de maig, amb un cap de setmana vinent que arriba replet d’activitats.

El divendres 11 de maig torna l’Altimira Fest, organitzat per l’associació de músics Musikaos. Serà la sisena edició del festival de música independent post rock, post hardcore i punk rock i comptarà amb l’actuació de 10 grups nacionals i internacionals. El festival se celebrarà al parc del Turonet a partir de les 17h.

El mateix divendres, a les 19h, tindrà lloc la Cantata del Roser de Maig ‘Viu el musical’ a càrrec del Musical de Bellaterra, el CP Turó de Guiera, l’Aula de Teatre de l’Ateneu, l’Escola de Dansa de l’Ateneu i la coral inclusiva Turó Solidari. La cantata es farà al Teatre Ateneu i el preu de l’entrada és de 5 euros.

El dissabte, la música tornarà a estar present amb la III Estimbada, que començarà a les 18h amb una cercavila de batucades, continuarà amb actuacions al parc Xarau i un sopar popular i música.

La Noche del Cante Jondo arribarà el dissabte a la seva XXXII edició i ho fa apostant per la joventut. El festival, organitzat per la Casa de Andalucía, es farà al Teatre Ateneu, a les 21h, i el preu de l’entrada és de 15 euros a taquilla i 12 euros anticipada ( a la venda a la seu de l’entitat ).

Els tambors prendran el protagonisme el diumenge amb la XIII Trobada de Tambores. Diversos grups de tambors sortiran des de diferents punts de la ciutat per a trobar-se a la plaça de Francesc Layret.

El divendres 18 de maig es faran els darrers actes del roser. La gran festa de l’OKKA amb el Mag Otger es farà a partir de les 17:30h a l’exterior de la Biblioteca Central. Una cloenda lúdica per als infants que han gaudit jugant i llegint!

La representació d’Adossats, a les 21h i al Teatre Ateneu, tancarà el programa oficial, format per un centenar llarg d’activitats per a tots els públics. Una representació que es farà amb un teatre ple fins a la bandera. Queden molt poques entrades a la venda! Compreu-les a www.cerdanyola.cat/teatre

Comparteix: