Cerdanyola Informa: Continuem!

Ens estem fent grans, ja són quatre anys al vostre costat. Quatre anys compartint notícies. Quatre anys gaudint de la vostra confiança.

Durant aquests quatre anys hem estat circulant per la difícil carretera dels mitjans de comunicació locals. Una carretera plena de pedres que s’han d’esquivar per poder continuar endavant. Una carretera que compartim amb altres mitjans de Cerdanyola que dia rere dia treballen a ple rendiment per mantenir-vos al dia.

Nosaltres voliem entrar a circular-la amb un cotxe diferent. Un cotxe sense patrocinadors, sense subvencions i ple de conductores. Durant aquest temps ens hem mantingut fidels a aquesta idea, fidels a vosaltres, perquè creiem que per poder informar no s’ha de tenir deutes amb cap govern ni amb cap empresa.

Malgrat aquesta bona iniciativa, hem tingut diferents problemes pel camí. Conductors que havien de marxar per motius laborals – si, nosaltres també mengem! -, per motius acadèmics – i tenim exàmens! – o per desgast – sí, això desgasta! -. Fins i tot, hem arribat a tenir moments delicats, com aquest últim any, on el cotxe circulava gràcies a dues úniques conductores. I què bé que ho van fer – i ho fan -, Anna i Manu! Moments tan delicats que vam pensar deixar-ho tot i entregar el projecte al millor postor. El trobariem? Vam pensar que seria difícil que altre pogués continuar amb un mitjà com aquest carregat de tanta il·lusió!

I si el cotxe ha pogut continuar amb dues conductores, per què no tirar endavant? Per què no continuar? I així ho vam fer. Vam aconseguir tornar a recuperar gent per fer relleus i fer de “rates de biblioteca”, “empollant” informació per poder informar, en un futur – esperem que proper – de notícies diferents.

Així que sí. No estem en el millor moment, però estem de celebració. Ja fa quatre anys ens vam ficar al cotxe i ara podem cridar ben alt que Continuem!

Si tu també vols continuar amb nosaltres, no t’ho pensis, continua llegint-los, repiulant-nos, compartint notícies, comentant-les o… fins i tot, col·laborant en la seva redacció. Recorda que tu també ets Cerdanyola Informa! 

Comparteix: