Pol López 4rt al Campionat de Barcelona juvenil

El patinador cerdanyolenc disputava aquest cap de setmana el campionat de Barcelona lliure a la categoria Juvenil i va tornar amb la quarta posició.

Pol López i ALfred AlsinetEl primer dia de competició el Pol va fer un molt bon disc curt que el va situar a la tercera posició provisional darrere de dos dels principals favorits. El diumenge, durant el disc llarg, no va poder conservar la tercera posició i va acabar al peu del podi, 4rt classificat amb un total de 225,7 punts. Va realitzar en conjunt una molt bona competició, on el nivell dels rivals era molt alt, i l’entrenador Alfred Alsinet està molt satisfet amb els progressos assolits darrerament pel seu jove patinador.

El Pol López disputarà el campionat de Catalunya els pròxims 26 i 27 d’aquest mes a Alcover (Tarragona) on tornarà a optar al podi. Per a altra banda, el dissabte es va celebrar al pavelló Can Xarau-Paco Arpide el XIII trofeu Roser de Maig on competien les patinadores més petites, les pre-escolar del CP Cerdanyola, que van tornar a destacar amb un total de 9 podis aconseguits.

Comparteix: