“Educant per a la vida” una proposta dirigida a la comunitat educativa aquest mes de maig

Amb el lema “Educant per a la vida” Cerdanyola acollirà els propers 12 i 19 de maig al matí, a l’Institut Banús, unes jornades que proposen afrontar de manera conjunta situacions viscudes i reptes pendents en l’àmbit educatiu.

DcvztWlW4AEL7l5La intenció d’aquestes dues matinals és propiciar uns espais de reflexió i debat al voltant d’aspectes que a dia d’avui afecten a l’educació pública catalana, de bressol a universitat, fent xarxa des d’associacions, entitats i persones de la nostra comunitat educativa.

Una primera matinal, la de dissabte 12 de maig, afrontarà la necessitat de revertir les retallades dels últims anys i el paper de la comunitat educativa davant tot allò que suposi un atac a l’escola pública. La segona matinal, dissabte 19 de maig abordarà la necessària defensa del model lingüístic català i de la definició pròpia dels continguts dels nostres dissenys curriculars sense interferències ni imposicions.

Per a l’exposició de motius i la dinamització de les sessions hi són convidades ponents del món educatiu ( sindicats, FAPAC, regidoria d’educació i persones del món educatiu que intervindran a títol personal). En breu es farà públic el detall del programa.

Ens trobem en un moment en que cal defensar l’educació pública catalana, aplegant-nos més enllà del nostre propi centre educatiu per fer prevaldre la qualitat de l’educació pública i més enllà de la immediatesa de fer front al 155. Altrament situacions viscudes en els darrers mesos, que han estat prou intensos, han de ser objecte d’anàlisi i cal mostrar la nostra decisió i solidaritat amb qui n’ha patit les conseqüències.

Dates i horari : 12 i 19 de maig de 10:30h a 13:30h

Lloc: Institut Banús

Comparteix: