Obert el termini per a presentar candidatures al programa ‘Accelera el Creixement’

Un any més, l’Ajuntament de Cerdanyola col·labora en el projecte ‘Accelera el Creixement’ donant suport a empreses amb un alt potencial de creixement.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del servei municipal de Treball i Promoció Econòmica, col·labora per setè any consecutiu en el projecte ‘Accelera el Creixement’ promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de donar suport a les empreses locals amb un elevat potencial de creixement.

El programa ‘Accelera el Creixement’ té l’objectiu de potenciar les pimes locals a través d’un programa intensiu de formació i mentoratge. El propòsit és que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d’un conjunt de serveis avançats que tenen com a finalitat el creixement empresarial.

Les empreses que poden aspirar a formar part del programa han de complir diverses variables i superar un procés de selecció. Els requisits són que han de ser petites o mitjanes empreses amb tres treballadors o més, han de tenir la matriu o centre de decisió a la demarcació de Barcelona, la trajectòria ha de ser igual o superior a 5 anys, i sobretot han de tenir la voluntat d’invertir en el propi creixement.

A les empreses seleccionades per seguir el programa se’ls hi facilitaran els serveis necessaris per accelerar el seu creixement incidint en els elements claus de: la innovació, l’equip directiu, la comercialització i la internacionalització. El programa té una durada de 10 mesos i està organitzat en tres fases: selecció d’empreses participants, elaboració del pla de creixement i suport en el desenvolupament del pla de creixement.

Les empreses interessades en participar en el programa ‘Accelera el Creixement’ han de presentar la seva candidatura i el formulari d’inscripció abans del 4 de juny de 2018. La participació en el programa té un cost de 5.000 euros, l’empresa es fa càrrec de 500 euros i la resta de l’import l’aporta la Diputació de Barcelona.

Les empreses interessades en rebre més informació s’han de posar en contacte amb l’àrea d’empreses del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, al telèfon 935 947 050 o al correu electrònic consolidacióempresa@cerdanyola.cat

Comparteix: