Desconvocada la vaga de CESPA

Les reunions entre l’empresa i el comitè d’empresa de CESPA que s’han fet durant tot el dia han permés assolir un acord entre les parts. Es desconconvoca la vaga que s’iniciava demà i es perlongava fins al 10 de maig.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El comitè d’empresa de CESPA i l’empresa han aconseguit aquesta tarda un principi d’acord que comportarà desconvocar la vaga del personal de la neteja i de la recollida d’escombraries de la ciutat que començava demà i es perllongava fins al dia 10 de maig. L’acord ha arribat després que el govern municipal actuant com a mitjancer, amb l’alcalde, Carles Escolà, i el regidor d’Espai Públic, Ivan González, convoqués aquest matí a les parts per auspiciar l’entesa que atengués les demandes de les persones treballadores de CESPA i lliurés la ciutat d’una Festa Major amb brossa als carrers.

Tot i la impossibilitat d’acord a la reunió matinal les parts han seguit treballant fins assolir l’acord. El govern municipal manifesta la seva satisfacció per l’entesa entre les parts.

Comparteix: