Quatre patinadores del CP Cerdanyola participen al campionat de Barcelona Cadet

El cap de setmana passat, Sant Vicenç de Montalt va tenir el privilegi d’acollir el campionat de Barcelona Cadet en modalitat lliure.

CTO BARCELONA CADETES 2018Era la competició del màxim nivell, en concret el nivell A que dóna dret a participar als campionats regionals i estatals. Només podem dir que el nivell era altíssim, on les 34 millors patinadores Cadet competien per a tractar de classificar-se per al campionat de Catalunya que es disputarà d’aquí un mes a Alcover (Tarragona). Hem d’afegir que aquesta competició aplegava les patinadores Cadet de primer i de segon any.

El CP Cerdanyola presentava quatre patinadores de primer any, que tenen doncs l’opció de tornar a competir a la mateixa categoria l’any vinent. No s’han pogut classificar per al campionat de Catalunya però com dèiem, són de primer any, i competir amb patinadores Cadet de segon any amb aquest nivell era una fita molt difícil.

El resultats van ser els següents: Carla García 17ª, Judith Martin 22ª, Clàudia López 24ª i Marta Barranco 30ª. Els grans progressos que aquestes patinadores han assolit recentment a ben segur els permetran lluitar l’any que ve com a Cadet per als podis o al menys per a classificar-se per al campionat català. L’entrenador Alfred Alsinet s’ha mostrat satisfet i subratlla la importància d’aquestes competicions com a experiència amb l’alt nivell.

Comparteix: