El Complex Esportiu Municipal de Can Xarau es prepara per a l’estiu

El Poliesportiu de juliol del CEM Can Xarau es farà entre el 2 i el 27 de juliol i està adreçat a infants nascuts entre els anys 2006 i 2014.

Piscina-i-Gimnas-Can-Xarau-corregida-2Esports, jocs, tallers, sortides, natació… són les activitats que realitzaran els infants que participin al Casal Poliesportiu de Can Xarau. Aquest any, el casal es farà entre el 2 i el 27 de juliol i les inscripcions hauran de ser per a una quinzena o per a tot el mes. El Poliesportiu es farà de dilluns a divendres de 9h a 14h.

El període de preinscripció serà del 8 a l’11 de maig a les oficines de Can Xarau de 8h a 21h. El dia 18 de maig s’exposarà al públic el llistat amb les persones ordenades per puntuació seguint el criteri de baremació i de la lletra S, que va ser la que va sortir en el sorteig que prioritzen les inscripcions dels cursos de la piscina i gimnàs de Can Xarau per a la temporada 2017/18. Les persones admeses hauran de formalitzar la inscripció presentant la documentació establerta entre el 23 i el 29 de maig.

Les persones abonades amb títols anuals gaudiran d’un 10% de descompte. I les persones amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33% ICASS tindran un 30% de descompte.


Tríptic informatiu del Poliesportiu de Can Xarau

Comparteix: