Nova convocatòria de subvencions a projectes educatius d’AMPA i entitats sense finalitat de lucre

La Diputació de Barcelona ha aprovat la convocatòria de subvencions destinades a finançar projectes educatius d’associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) i d’entitats sense finalitat de lucre de la demarcació de Barcelona. El termini de participació està obert fins al proper 18 de maig i les iniciatives s’hauran de desenvolupar entre l’1 de gener de 2018 i el 15 de setembre de 2019.

inici-curs-escolar-1En total s’hi destinaran 525.000,00€ a activitats i projectes que tinguin com a objectiu la millora competencial de les persones, facilitar les transicions educatives establint itineraris personalitzats d’aprenentatge, o bé contribuir a la reducció de l’abandonament escolar prematur.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte estratègic de la Diputació de Barcelona Connectem la ciutadania amb l’educació, la cultura i la cohesió social: Educació a Temps Complet, que es proposa reordenar els temps i espais educatius per oferir més i millors oportunitats educatives d’aprenentatge i desenvolupament, mitjançant la integració d’aprenentatges formals i no formals, la realització d’activitats educatives dins i fora de l’escola, així com amb el treball conjunt i la implicació amb l’entorn socioeducatiu dels centres.

Comparteix: