La paradeta de Sant Jordi recapta 471 euros a Cerdanyola

El benefici de la venda de llibres i roses va superar la recaptació d’anys anteriors i es destinarà a l’Associació de familiars de presos i exiliats. Es va recollir sis cartes per a les preses i els presos polítics i es va esgotar les còpies del full amb les seves adreces a la presó.

IMG_20180423_134033_412Militants i simpatitzants de la Secció Local d’ERC a Cerdanyola i Jovent Republicà van tenir el goig d’atendre dilluns una parada de llibres i roses excepcional. El bon temps va animar l’afluència de públic que va gaudir de tota la fira. La venda de llibres, roses i merchandising va ser excepcional, fet que va permetre recaptar 471’18€ dels quals 102’10€ van ser directament donatius. Aquesta quantitat s’ingressarà íntegrament a l’Associació Catalana pels Drets Civils entitat creada per familiars i amics dels presos i exiliats polítics.

La parada estava orientada a gaudir de la diada si bé tot hi recordava la situació de les persones empresonades, exiliades o encausades per intentar dur a terme pacíficament el programa electoral pel qual han estat escollides democràticament. Junt amb diverses fotografies de presos i preses es podia recollir un full amb les adreces per escriure’ls cartes a les presons on estan tancats. A la mateixa parada es van recollir ja sis cartes que han estat segellades i trameses per correu postal. També van tenir molta demanda els llibres d’assaig o reculls d’actualitat relatius al procés polític actual.

Comparteix: