Els Premis Literaris reben un 65% més d’obres que l’edició anterior

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dijous 10 de maig, a les 18h, en un acte que se celebrarà a la Sala Teatre de la Universitat Autònoma de Barcelona.

premiliterariswebEnguany s’han presentat 153 originals als Premis Literaris convocats anualment per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona. 73 obres opten al XXIII Premi de Poesia ‘Miquel Martí i Pol’, 46 originals ho fan al XXIV Premi de Novel·la ‘Valldaura-Memorial Pere Calders’ i 34 textos han estat presentats al IX Premi de Narrativa Breu per a joves ‘Caterina Albert’.

A l’acte del dijous 10 de maig, a les 18h, a la Sala teatre de la UAB (plaça Cívica), es donarà a conèixer el veredicte del jurat i es lliurarà el premi a l’obra guanyadora de cada modalitat. Jesús Acebedo, compositor, pianista i exalumne de la UAB, serà l’encarregat d’amenitzar l’acte, que serà d’accés gratuït i obert a tots els públics.

Les obres guanyadores seran editades pel Servei de Publicacions de la UAB dins la col·lecció d’obres de creació literària ‘Gabriel Ferrater’. A més, els guanyadors/es rebran un premi en metàl·lic; 3.000 euros per a l’autor/a de l’obra guanyadora del Premi de Novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders, 1.000 euros per a l’autor/a de l’obra guanyadora del Premi de Poesia Miquel Martí i Pol i 500 euros per a l’autor/a de l’obra guanyadora del Premi de Narrativa Breu per a joves autors/es Caterina Albert.

Comparteix: